Hem IT chneider Electric lanserar nya innovativa lösningar för hybrid IT-infrastruktur

chneider Electric lanserar nya innovativa lösningar för hybrid IT-infrastruktur

Publicerat av: Redaktionen

chneider Electric lanserar nya innovativa lösningar för hybrid IT-infrastruktur 3

Schneider Electric lanserar en utvecklad fjärrstyrning och övervakning av datacenter och anläggningar med så kallad edge computing med en mängd innovativa nyheter för effektivare och säkrare drift. Schneider Electric har förbättrat sin plattform EcoStruxure™ IT Expert med AI-stödd UPS-batterianalys vilket är ett genombrott i branschen vad gäller prediktiv kapacitet.

För att göra fjärrstyrning och övervakning ännu mer tillgänglig för alla kunder lanserar Schneider Electric produkten APC Smart-UPS, som nu finns tillgängligt med ett förinstallerat Network Management Card 3 (NMC3) för avancerad cybersäkerhet. På grund av det ökade behovet av fjärrstyrning av edge computing på plats eller i hyperkonvergerade IT-miljöer så lanserar Schneider Electric också NetShelter 9000 Series Switched Rack kraftfördelningsenhet (PDU), som erbjuder ökad tillförlitlighet för fjärrstyrning i ett större temperaturspann. Schneider Electrics tre senaste lanseringar gör fjärrövervakning och styrning mer robust och säker för IT-operatörer över hela världen.

– Schneider Electric har alltid varit i framkant när det gäller innovation och sedan lanseringen av vår EcoStruxure IT-plattform har vi förenklat fjärrstyrning i molnet och i så kallad edge, säger Jonathan Healey, VP och General Manager, Software and Management Systems på Schneider Electric. Med dessa förbättringar driver vi den senaste tekniken framåt för att hjälpa datacenter och IT-kunder att bli mer prediktiva och skapa affärskontinuitet var som helst och när som helst.

EcoStruxure IT är nästa generations lösning för datacenterhantering med fjärrstyrning från praktiskt taget alla enheter – telefon, surfplatta eller dator – när som helst. Det gör att datacenter kan upprätthålla sin verksamhet och tillgänglighet när ingen kvalificerad personal är tillgänglig på plats.

Schneider Electrics UPS-batterianalys möjliggör prediktiv kapacitet

EcoStruxure IT Expert UPS-batterianalys ger insikt i UPS-enheten med ett poängkort som förutspår batteriets livslängd baserat på enhetens specifika förhållanden. Detta genombrott inom prediktiv kapacitet ger också rekommenderade åtgärder för att förbättra batteriernas livslängd, vilket möjliggör OpEx-besparingar och gör att det går att undvika oplanerade avbrott.

När man hämtar insikter från data så räcker det inte att bara mata in data i ett AI-system. Det är viktigt att klargöra vilken data som ska analyseras för att lösa specifika problem. Det som gör EcoStruxure IT Expert analysverktyg för UPS-batterier för prediktiva och rekommenderade åtgärder möjliga, är Schneider Electrics dataunderlag. Det består av insamlade data från miljontals uppkopplade enheter som används för att ge värdefulla insikter och åtgärdsförslag.

APC Smart-UPS nu med förbättrad cybersäkerhet

Alla APC Smart-UPS är kompatibla med EcoStruxure vilket gör det möjligt för kunder att fjärrövervaka och hantera sin fysiska IT-infrastruktur när som helst och var som helst. Den senaste APC Smart-UPS SMX kan beställas med den nya förinstallerade förbättringen till NMC3, för avancerad cybersäkerhet och förbättrad prestanda med en ny processor med en 1 GB Ethernet-uppkoppling. Avancerade säkerhetsfunktioner som ökad lösenordssäkerhet med strängare lösenordskrav håller känsliga data säkra.

Slå på och stäng av uttag med Switch Rack kraftfördelningsenhet

NetShelter 9000 Series Switched PDU är en ny produkt för edge computing och molntjänster. Den intelligenta rackanpassade kraftfördelningsenheten, med NMC3 och de första hybriduttagen i branschen som är klassade för högre temperaturer, gör det möjligt för kunderna att fortsätta använda ström när de arbetar i miljöer med högre effekttäthet, temperaturer och ytterligare uppkopplade enheter. De nya kraftfördelningsenheterna är kompatibla med EcoStruxure och har en mätnoggrannhet på en procent, trådlös uppkoppling och kan fjärrstyra på- och avstängning i uttag samt starta om upphängda servrar i flera enheter och på flera anläggningar via EcoStruxure IT Expert. Det sparar på resor till anläggningen och behovet av personal på plats för att utföra samma uppgift.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>