Coworking och hållbarhet till ny nivå med Common Grounds app
Hem NYHETER Coworking och hållbarhet till ny nivå med Common Grounds app

Coworking och hållbarhet till ny nivå med Common Grounds app

Publicerat av: Redaktionen

Coworking och hållbarhet till ny nivå med Common Grounds app

Bolagets nya app kopplar samman frilansare och företag med de outnyttjade arbetsplatser som finns tillgängliga i Sveriges coworking scen, i ett medlemskap. 

Kontorslokaler idag har låg utnyttjandegrad och det finns gott om lediga resurser. Common Grounds nya app kopplar samman företag med de lediga arbetsplatser som finns tillgängliga i Sverige. Företag och deras anställda kan välja bland en rad olika kontorsplatser, med unika miljöer, communities, nätverk och faciliteter, till ett förmånligt pris. Företag slipper binda sig till ett specifikt kontor och kan istället röra sig fritt bland olika kontorsplatser baserat på vart de är i staden eller i landet, vem de vill träffa och vad de vill uträtta. Samtidigt får kontorslokalerna marknadsföring och intäkter för deras annars outnyttjade arbetsytor.

“Vi måste bli bättre på att dela och ta vara på samhällets resurser. Genom att föra samman våra användare med outnyttjade ytor kan vi stimulera delningsekonomi och lokalers nyttjandegrad för ett mer hållbart samhälle. Det är en klassisk win-win samtidigt som marknaden får den flexibilitet den efterfrågar”, säger Fredrik Henningsson Co-founder.

Fördelar med tjänsten är:

  • Ökad nyttjandegrad för befintliga resurser.
  • Hundratals arbetsplatser för samma pris som en.
  • Tillgång till kontor där du behöver det, när du behöver det.
  • Ett nytt affärsnätverk för varje coworking space.
  • Full flexibilitet, inga bindningstider och cancellera när du vill.
  • Skräddarsytt medlemskap; betala endast för dagar företaget faktiskt använder en kontorsplats.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>