Efterlängtad comeback för eCarExpo på Friends Arena
Hem EVENTMÄSSA Efterlängtad comeback för eCarExpo på Friends Arena 29 april – 1 maj

Efterlängtad comeback för eCarExpo på Friends Arena 29 april – 1 maj

Publicerat av: Redaktionen

Efter två års pandemiuppehåll gör nu elbilsutställningen eCarExpo en efterlängtad comeback på Friends Arena 29 april – 1 maj.

Allt pekar på att publiksuccén från 2020 upprepas. Rekordmånga utställare, fler provkörningsbilar än någonsin och helt nya elbilsmärken är klara för mässan.

eCarExpo har sedan starten för sex år sedan etablerat sig som den ledande elbilsmässan i norra Europa. Bransch- och konsumentmässan på Friends Arena ger en heltäckande bild av marknadens utbud av eldrivna bilar och laddsystem. Här visas de senaste produktnyheterna, tekniska innovationerna och laddtjänsterna. Från utställare och seminarier kan besökarna få svar på allt man behöver veta om omställningen till fordon med eldrift.

– Intresset för årets elbilsmässa i Stockholm är större än någonsin, vi har redan mer än 100 utställare och rekordmånga nya elbilar som besökarna kan provköra på arenans egen inomhusbana, berättar vd och grundare Gunnar Dackevall.

Ett av många spännande inslag är att flera helt nya kinesiska elbilsvarumärken har premiär, däribland MG, Aiways och Xpeng, som visar såväl rena elbilar som en ny flygande ”drönarbil”.

För besökaren är elbilsmässan ett unikt tillfälle att på en och samma arena jämföra och provköra marknadens utbud och nyheter av laddbara och rena elbilar och elcyklar och ta del av produkter, tjänster och information kring energi och elbilsladdning.

Efterlängtad comeback för eCarExpo på Friends Arena

Ett annat uppskattat adelsmärke för eCarExpo är det späckade informations- och seminarieprogrammet, med branschrelaterade seminarier och debatter på fredagen och konsumentnära ämnen under helgen. Programmet offentliggörs om en vecka.

Vi välkomnar dig som journalist, fotograf och aktör i media och sociala medier att ackreditera dig för att besöka och bevaka eCarExpo på Friends Arena i Stockholm, 29/4 – 1/5 2022.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>