energifabriken
Hem GRÖN EKONOMI Energifabriken lanserar Ecobränsle RME på termin

Energifabriken lanserar Ecobränsle RME på termin

Publicerat av: Redaktionen

Terminspriser på drivmedel och RME för uppvärmning!

Nu lanserar Energifabriken terminspriser på Ecobränsle RME. Det innebär att du kan säkra ditt pris och din volym för de kommande månaderna.

Som exempel kan vi erbjuda Ecobränsle RME till följande priser, jämfört med dagens prisnivå.
-september -52 öre/liter under dagens nivå.
-oktober -83 öre
-mars 2022 -120 öre

-Med hjälp av terminspriser kan vi ta bort osäkerheten med priset. Som kund vet du vad priset blir. Det blir tryggare och enklare, säger Henrik Fridholm, Marknadschef på Energifabriken.

Ecobränsle RME är en premiumprodukt som ersätter fossil diesel i dieselmotorer och fossila oljor i värmepannor. Produktionen sker i Karlshamn med råvaror från det svenska lantbruket. Ett så kallat inhemskt biodrivmedel. När Ecobränsle RME ersätter fossil olja minskas koldioxidutsläppen med 69%.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>