Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Digitalt event 22 september: Cirkulär IT-hantering i en linjär värld

2020-09-22 @ 15:00 - 16:30

Digitalt event 22 september: Cirkulär IT-hantering i en linjär värld 2

Lyssna på experter i frontlinjen för cirkularitet och ställ dina frågor direkt till dem. Välkommen att delta på vårt digitala event 22 september. Anmäl dig redan idag!

Den cirkulära ekonomin kan lösa eller minska många av dagens hållbarhetsutmaningar. Men vad betyder cirkularitet för IT-produkter? Var med oss när vi djupdyker i frågan tillsammans med experter som arbetar praktiskt med cirkulära lösningar.

Cirkularitet i praktiken: Så hanterar du din bärbara dator ansvarsfullt

Visste du att du kan minska utsläppen av klimatgaser med nästan 30 procent genom att använda din bärbara dator på ett smartare sätt? Ta del av vår senaste studie med cirkulära och praktiska råd om produktens livslängd, energieffektivitet och varför återvinning sällan är den bästa lösningen.

Anmälan

Cirkulär IT-hantering i en linjär värld

22 september, kl. 15-16.30

Experterna diskuterar nycklarna till cirkularitet

Våra talare arbetar med cirkularitet på olika sätt: vetenskapligt och praktiskt, med upphandling och inköp, med konkreta lösningar för återbruk och återtillverkning. De kommer diskutera ämnet ur flera vinklar:

 

Det viktigaste du kan göra är att låta IT-produkterna leva längre. Varför är det så? Vad innebär det i praktiken?

 

Cirkulära lösningar kan även ge finansiella fördelar. Hur kan organisationer dra nytta av det?

 

Efterfrågan från marknaden är kanske den viktigaste nyckeln för att öka takten i omställningen. Vilka är nycklarna till cirkulär upphandling och inköp?

 

Många cirkulära lösningar finns redan på plats — det viktiga är att komma igång och börja använda dem. Vad är bra att tänka på för att sänka tröskeln och gå från idé till handling?

Digitalt event 22 september: Cirkulär IT-hantering i en linjär värld 3

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>