How would you like to contact us?
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Hållbara finanser februari 2020

2020-02-12 @ 08:00 - 17:00 CET

Konferensen Hållbara Finanser är en årligen återkommande konferens och mötesplats kring hållbara investeringar, med fokus på hur finansmarknaden kan bidra ett långsiktigt hållbart samhälle. Konferensen innehåller trendspaningar och analyser ur såväl ekonomiska som sociala och miljömässiga perspektiv.
 
Syfte: Att vara en oberoende mötesplats där kapitalägare, kapitalförvaltare och aktörer verksamma i finanssektorn får värdefull kunskap och insikter. Vi fokuserar på hur det förvaltade kapitalet kan bidra i omställningen till ett hållbart samhälle. En mötesplats där branschens olika aktörer kan utbyta erfarenheter samt bygga nätverk och expertis kring en modern och långsiktigt hållbar finansiering och förvaltning.
 
Målgrupp: Kapitalägare och kapitalförvaltare inom såväl privat som offentlig sektor och frivilligsektorn. Vi ser även besökare från offentliga aktörer som letar efter hållbara sätt att finansiera exempelvis nya byggprojekt och infrastruktur.
Målgruppen består även av personer som strategiskt hanterar och ansvarar för hållbarhetsfrågor i finanssektorn, exempelvis hos kapitalförvaltare, på banker och i investeringsbolag.

Detaljer

Datum:
2020-02-12
Tid:
08:00 - 17:00
Evenemang Kategorier:
, ,