Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Sveriges största digiloga hållbarhets- och framtidskonferens

2022-09-15

Den 15 september 2022 är det dags för A Sustainable Tomorrows nionde upplaga av vår hållbarhets- och framtidskonferens. I år livesänder vi från HETCH i Helsingborg till hubbar runt om i hela Sverige. Nu kan vi med stolthet presentera de första talarna: Gunhild Stordalen och Fredrik Reinfeldt!

Den 15 september 2022 är det dags för A Sustainable Tomorrows nionde upplaga av vår hållbarhets- och framtidskonferens.

I år livesänder vi från HETCH i Helsingborg till hubbar runt om i hela Sverige.

Nu kan vi med stolthet presentera de första talarna: Gunhild Stordalen och Fredrik Reinfeldt!

Årets fokusområde är Halvvägs till 2030. Den 15 september 2015 samlades världens ledare i FN-skrapan i New York och klubbade igenom världens största och kanske viktigaste projekt; Agenda 2030.

Nu har vi nått halvtid i denna avgörande match och har fakta och upplevelser som kan mätas. På höstens konferens besvarar vi många viktiga frågor kopplade till Agenda 2030 genom att visa på goda exempel från verkligheten.

Programinnehåll

• Taxonomin/lagar/direktiv. Dessa lagar berör olika typer av företag i hållbarhetsarbetet.
• Upphandling/verifiering. Så kvalificerar ni er för upphandling på den nya marknaden och verifierar ert hållbarhetsarbete.
• Finansiering. Så kvalificerar ni er för investerare, banker och andra finansiärer.
• Mångfald. Så integrerar ni jämställdhet och mångfald i en organisation.
• Hållbart ledarskap. Så skapar ni ett transformativt och inkluderande ledarskap.

Talare

Fredrik Reinfeldt kommer att göra en omvärldsanalys kopplad till årets fokusområde ”Halvvägs till 2030”. Gunhild Stordalen kommer att prata om mat, hälsa och miljö. Dessutom hålls ett gemensamt samtal mellan dessa båda profiler. Fler talare presenteras löpande på vår hemsida och Linkedin.

Innehållsansvarig och programledare är som alltid Catarina Rolfsdotter-Jansson. Expertrådgivare för årets fokusområde är Eva Vati, vd och grundare av VERIFY Agency of Sweden.

Detaljer

Datum:
2022-09-15
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, ,

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>