Hem NYHETER Lynes Technologies, gänget bakom Easy Telefoni, lanserar wholesale-koncept

Lynes Technologies, gänget bakom Easy Telefoni, lanserar wholesale-koncept

Publicerat av: Redaktionen

Lynes Technologies, gänget bakom Easy Telefoni, lanserar wholesale-koncept 3

Efter succén med Easy Teams är Lynes Technologies, gänget bakom Easy Telefoni, redo för nästa steg när de lanserar ett globalt wholesale-koncept som ska utmana de allra största.

Easy Teams presenterades förra sommaren och har sen dess testats, lanserats och sålts via återförsäljare. Nu är UCaaS-lösningen redo för wholesale.

– Vi har fokuserat all utveckling på att göra Easy Teams till en av marknadens bästa UCaaS-lösningar, parallellt med det har vi förberett Lynes för nästa resa och är glada att kunna lansera ett wholesale-koncept i Sverige samt även globalt säger Alexander Westlund, vd Lynes Technologies AB.

Flexibelt, agilt och skalbart med Lynes Tech

Lynes är ett komplett ekosystem för kommunikation redo för white-label och riktar sig mot operatörer och andra inom branschen som vill stärka sin portfölj med en tjänst som inkluderar alltifrån en UCaaS-lösning till administrativa verktyg.

– Att jobba med Lynes är enkelt, vi har förberett allt och lagt grunden för alla typer av integrationer. Vill en operatör integrera sin telefoni och andra diverse system blir startsträckan kort. Vår modell är skalbar och skapar bra förutsättningar att lyckas säger Alexander Westlund, vd Lynes Technologies AB.

Lanseras i Sverige och även globalt

Lynes Technologies som är koncernmoder till Easy Telefoni kommer inte slå av på takten på hemmaplan även om det kommer erbjudas wholesale för aktörer utanför Sverige. Utvecklingen av den svenska organisationen förblir densamma tillsammans med ett starkt återförsäljarled som nu kompletteras med wholesale.

– Nu erbjuder vi ett komplett partnerprogram där partners kan sälja våra tjänster under varumärket Easy Teams eller via sitt eget varumärke med vårt wholesale-koncept. Med detta är jag övertygad att vi kommer förstärka vår position på den svenska marknaden säger John Hadenius, försäljningschef Lynes Technologies.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>