Norconsult slår upp portarna i Trollhättan
Hem ENERGI Norconsult slår upp portarna i Trollhättan

Norconsult slår upp portarna i Trollhättan

Publicerat av: Redaktionen

Norconsult slår upp portarna i Trollhättan

Norconsult etablerar nytt kontor i Trollhättan med verksamhet inom transmission och distribution. Kontoret blir ett välkommet tillskott till verksamheten i Polen, Norge och Island.

Nu kan Norconsult stoltsera med ytterligare ett kontor – denna gång i Trollhättan. Där välkomnas man av Robert Kozelka, gruppledare inom kraftledning med lång erfarenhet från kraftledningsbranschen.

– Vi kan ta helhetsåtaganden inom kraftledningsprojekt, från förstudier till detaljprojektering och konstruktion. Etableringen i Trollhättan är väldigt viktig för att kunna arbeta nära det kunder som finns på orten, förklarar Robert.

Kontoret i Trollhättan blir en viktig del i Norconsult satsning inom transmission och distribution i Sverige.

– Norconsult har i och med sina senaste rekryteringar etablerat sig som en av de viktigaste spelarna inom transmission och distribution i Sverige. Vi erbjuder nu helhetslösningar inom kraftledningar, station, energiteknik, nyanslutning av icke fossil produktion och energieffektivisering. Med andra ord, de viktigaste tjänsterna för att skapa ett miljömässigt hållbart energisystem, säger Johan Jalvemo, ledare för transmission och distribution.

Det är alltså mycket på gång på nya kontoret i Trollhättan, bland annat en stor rekryteringskampanj.

– Vi har haft en väldigt kraftig ökning av antalet medarbetare i Trollhättan och ser en fortsatt hög tillväxt även i framtiden. Om det fortsätter såhär får vi snart byta kontor, avslutar Robert.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>