Hem NYHETER Nu är han här vår nya VD

Nu är han här vår nya VD

Publicerat av: Redaktionen

Nu är han här vår nya VD 3

Nu är han här, vår nya VD. Jörgen Andersson-Strand är inte direkt något nytt ansikte på PiteEnergi, han var vår elnätschef tidigare, och nu är han alltså tillbaka hos oss på PiteEnergi.

Denna gång som VD. Den senaste tiden har han arbetat som IT- och säkerhetschef på Vattenfall. Jörgen tar över efter Daniel Fåhraeus som numera är Svenska Skidförbundets längdchef.

– Jag är både glad och stolt över att ha fått förtroendet att tillsammans med alla kompetenta medarbetare fortsätta utveckla PiteEnergi, det är en spännande tid vi har framför oss, det händer otroligt mycket i branschen vilket både utmanar och ger oss möjligheter, säger Jörgen Andersson-Strand.

Välkommen tillbaka säger vi alla på PiteEnergi!

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>