85f8548ad92e1f7f org
Hem Nyheter Polygiene introducerar Tellus webbseminarier

Polygiene introducerar Tellus webbseminarier

Publicerat av: Redaktionen

Ηur går vi från förbrukningsvaror till hållbara produkter i textilbranschen?

Den första delen i serien av webbseminarier Polygiene® Tellus, som startar den 15 juli klockan 14.00 EST, kommer att ta itu med textil- och ytbehandlingsindustrins miljöutmaningar, men också hitta miljömedvetna lösningar på dem.

Dessa webinars vänder sig till branschen, varumärken, media och andra intressenter.

”Det här är vårt sätt att ta itu med miljöutmaningar och föra en diskussion för att hitta lösningar på utmaningarna i våra branscher. Målet med Tellus webbseminarier ligger i linje med vår vision att omvandla produkter från förbrukningsvaror till hållbara lösningar. Kort sagt, hur man uppmuntrar människor till ett mer miljömedvetet sätt att tänka kring hur kläder och produkter används”, säger Ulrika Björk VD Polygiene.

85f8548ad92e1f7f orgDet första webbseminariet i serien, som äger rum den 15 juli, börjar med mikrobiologen och författaren Jason Tetro, känd för många som ”Germ Guy”. Han kommer att avmystifiera hur bakterier och bakterier interagerar i våra liv. Bland de ämnen som behandlas:

– Vad gör en bakterie bra eller dålig?

– Hur hänger minskning av lukt och miljömässig hållbara produkter ihop?

– Hur fungerar våra teknologier?

Bobby Howell, Director of Commercial Operations Americas, kommer att vara med i seminariet tillsammans med Ulrika Björk och Jason Tetro.Webbseminariet avslutas med en frågestund.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>