Sommar med Ekoguiden 2020 – din guide till sveriges gröna smultronställen!
Hem Livsstil Sommar med Ekoguiden 2020 – din guide till sveriges gröna smultronställen!

Sommar med Ekoguiden 2020 – din guide till sveriges gröna smultronställen!

Publicerat av: Redaktionen

Sommar med Ekoguiden 2020 – din guide till sveriges gröna smultronställen!

Häng med Ekoguiden i sommar! Nu är sommaren här och det är äntligen dags för Sommar med Ekoguiden att ge sig ut i Sverige!

Under juni-augusti vandrar vi från stad till stad och tipsar om gröna smultronställen, klimatsmarta utflyktsmål och hur du får till en ekoreko-sommar på hemmaplan, på ett säkert sätt!

Vi på Medveten Konsumtion började med konceptet 2016 för att lyfta fram våra eldsjälar runt om i Sverige som arbetar lokalt med Ekoguiden. Vi vill också visa på orternas hållbara verksamheter och utflyktsmål. Denna sommar får ni även följa med till 3 nya orter där Ekoguiden snart lanseras!

ÅRETS SCHEMA:

v.25-26 – Malmö
v.27 – Göteborg
v.28 – Stockholm
v.29 – Växjö
v.30 – Borås
v.31 – Gotland
v.32 – Umeå
v.33 – Linköping
v.34 – Sundsvall
v.35 – Eskilstuna

Följ sommarens äventyr på Facebook och Instagram där vi varje vecka kommer att dela med oss av våra smultronställen. Inte nog med det, några av våra fantastiska recensenter kommer att dela med sig av sina sommarfunderingar i form av krönikor. Krönikorna samlas på vår webbsida: https://www.medvetenkonsumtion.se/nyheter/

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>