Hem LIVSSTIL Stockholm marathon 2020 inställt – vad händer med Run for Change?

Stockholm marathon 2020 inställt – vad händer med Run for Change?

Publicerat av: Redaktionen

Stockholm marathon 2020 inställt - vad händer med Run for Change? 3

På grund av Covid-19 ställs Stockholm Marathon 2020 in. Vårt samarbete med Marathongruppen förlängs därför med ett år.

Har du bidragit till vår insamling genom att köpa Run for Change-tatueringen vill vi dels tacka igen för ditt stöd och dels tala om att vår ambition att starta ett byprojekt i Iten, Kenya står fast. Den enda skillnaden är att vi nu har ett extra år på oss att nå vårt mål.

Väljer du att låta ditt bidrag ligga kvar hos oss blir vi jätteglada. Vi får inte glömma att viruset inte bara ställde in årets marathon, utan också raserade förutsättningarna för Hand in Hands entreprenörer att skaffa sig en inkomst. Vårt arbete behövs mer än någonsin!

Om du önskar få dina pengar tillbaka är det givetvis ett val vi respekterar. Hör i så fall av dig till oss på telefonnummer 08 517 00 890.

Hoppas du får en skön sommar!

Vännerna på Hand in Hand och Urban Tribes

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>