Välkommen till nya Midsummer.se
Hem Nyheter Välkommen till nya Midsummer.se

Välkommen till nya Midsummer.se

Publicerat av: Redaktionen

Välkommen till nya Midsummer.se

Nu lanserar solenergiföretaget Midsummer nya förbättrade Midsummer.se.

Besökaren möts av en helt ny design där användarvänligheten ligger i fokus. Den digitala uppdateringen är ännu ett steg i företagets påbörjade resa mot tydligare och mer strategisk kommunikation mot såväl investerare som marknad.

Den nylanserade webbplatsen Midsummer.se sätter användarvänligheten i fokus och presenterar företaget väl anpassat till målgruppen, som primärt är investerare och B2B. Även kopplingen mellan Midsummer.se och den konsumentfokuserade hemsidan Midsummersolarroofs.se har förenklats och navigeras nu med ökad smidighet.
”Vi har sedan årsskiftet inlett ett omfattande arbete med att vässa vår affärsplan och förtydliga vårt budskap. Nya Midsummer.se är en viktig del i detta arbete, och är utåt sett vårt digitala skyltfönster. Vårt mål är att vara informativa, inspirerande och lättförståeliga. Ett personligt digitalt bemötande som välkomnar och lotsar besökaren i vår coola men ibland komplexa värld av teknik, design och framtidens energi”, säger Helena Engelbrecht, kommunikationschef, Midsummer.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>