Var tredje bil är nu laddbar hos Europcar!
Hem Transport Var tredje bil är nu laddbar hos Europcar!

Var tredje bil är nu laddbar hos Europcar!

Publicerat av: Redaktionen

Var tredje bil är nu laddbar hos Europcar!

”Förutom minskat resande ser vi en samhällsutveckling där konsumtion och möten har digitaliserats i en aldrig tidigare skådad takt.

Vi tror att de nya erfarenheter, färdigheter och vanor vi bär med oss när den akuta krisen avtagit kommer att påverka vårt beteende och våra värderingar och att fler ser värdet i delning, flexibilitet och hållbarhet. Vi accelererar nu takten i vår pågående offensiva gröna omställning från att agera som en traditionell biluthyrare till att bli den ledande leverantören av gröna mobilitetstjänster, säger Mickael Bogered VD på Europcar Sverige.”

Europcar är övertygade om att vägen till hållbar mobilitet nås genom ökad elektrifiering, ökad delning och att erbjuda rätt fordon för det aktuella behovet. Att förverkliga denna vision om att bli den ledande leverantören av gröna mobilitetstjänster är ett ständigt pågående arbete och de senaste åren har vi offensivt breddat och utvecklat vårt utbud. Redan nu är vi mitt uppe i en trend där bilarna blir mer uppkopplade och utbudet av laddbara bilar ökar kraftigt samtidigt som tekniken blivit mer mogen och billigare. Vi är stolta att kunna konstatera att vi nu nått en tredjedel av vår totala bilpark som är elbilar och laddhybrider.

”Som en del i vår strategi kommer vi framåt att ha ett utökat fokus på klimat och miljö och vara drivande i frågor kring innovation och ett grönt förändringsarbete, säger Cathrin Idén, Chief Commercial Officer på Europcar Sverige.”

Europcar anställda har god kunskap i laddbara bilar och kan på ett bra sätt ta hand om det ständigt ökande intresse och efterfrågan som vi ser tydligt, både från privatpersoner och företag. Europcar vill tillsammans med kund verka aktivt för mer grön mobilitet i städer och på landsbygd.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>