Wallbox anställer ny nordisk marknadschef
Hem ENERGI Wallbox anställer ny nordisk marknadschef, Greg Bartholomeusz

Wallbox anställer ny nordisk marknadschef, Greg Bartholomeusz

Publicerat av: Redaktionen

Wallbox, en enhörning och ledande leverantör av energihanterings- och laddningslösningar för elfordon, har anställt Greg Bartholomeusz som Regional Marketing Manager för Norden.

Greg har en gedigen bakgrund inom försäljning och marknad från flera FMCG-företag, så som Diageo, Carlsberg Sweden och senast från Arla.

På Wallbox axlar han nu rollen som marknadschef, en nyinrättad tjänst för den snabbt växande nordiska marknaden.

Wallbox satsar globalt på flera områden inom elbilsladdning som mjukvara för smart energihantering och innovationer inom dubbelriktad laddning för hemmet. Företagets produkter syftar till att förenkla elbilförarens vardag bl.a. genom att kunna ladda elbilen med egna solceller eller när elen är som billigast. Wallbox utvecklar produkter både till privatpersoner och halvoffentliga miljöer, som bostadsrättsföreningar och samfälligheter, företag och allmänna parkeringsplatser.

Wallbox har ett starkt fokus på innovation och utvecklar högkvalitativa produkter som ger användare ett smidigt sätt att leva mer hållbart. Det känns kul att kunna erbjuda våra kunder och slutkonsumenter dessa smarta lösningar, något som vi vet att de starkt efterfrågar, som ett led i att kunna minska sitt klimatavtryck”, säger Greg Bartholomeusz, Regional Marketing Manager, Nordics på Wallbox.

Greg motiveras av att se verkliga resultat av de marknadsföringsinsatser han arbetar med och gillar att arbeta nära både kunderna och slutkonsumenterna. På Wallbox hoppas Greg att hans erfarenhet och initiativ mot slutkonsument ska accelerera övergången till  elbilsanvändning.

Wallbox anställer ny nordisk marknadschef

Greg Bartholomeusz

“Beslutet att börja på Wallbox var lätt. Det är ungt, grönt och definitivt framtiden. Det är uppfriskande att få  arbeta med människor som har så mycket energi och passion för att förändra framtiden. Jag tror ärligt talat att vi bara är i början av denna resa, och det är väldigt motiverande att hjälpa till att underlätta övergången mot en grönare energilösning”, avslutar Greg Bartholomeusz.

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>