Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

ENERGIMÄSSAN 2024

maj 22 - maj 23

ENERGIMÄSSAN 2024

Energimässan 2024 – energi, miljö och hållbarhetslösningar

Energimässan 2024 med konferensen Sveriges Energiforum är Sveriges största och viktigaste mötesplats för alla som arbetar med energi-, miljö och hållbarhetslösningar.

Här presenteras energiproduktion, ny teknik och lågkoldioxidsnåla och energieffektiva hållbara utvecklingslösningar. Dessutom allt från investeringsprojekt till användning och underhåll av energirelaterade anläggningar, för städer och industri.

Förutom hållbara och smarta energilösningar kommer evenemanget att ta upp klimatförändringar och minskade utsläpp.  Energimässan 2024 är viktigare än någonsin tidigare, miljön behöver hjälp och energisäkerheten hotas av nya faktorer. Nu är det dags att nätverka och gå samman för en mer hållbar och säkrare morgondag. Det finns absolut en betydande potential inom de flesta organisationer att göra stora energikostnadsbesparingar samtidigt som koldioxidutsläppen minskas genom implementering av Net Zero-strategier och energieffektivitetsåtgärder.

Energimässan 2024 är mer än bara ett evenemang. Det är en också en plattform där praktiker och experter från olika bakgrunder och sektorer samlas för att dela erfarenhet från framgångsrika leveranser av energieffektiva projekt och lösningar och hålla sig uppdaterad med den senaste tekniken och regulatoriska förändringar.

Välkommen till energins värld!

Missa inte årets största hållbarhetsarrangemang på Åbymässan i Göteborg den 3-4 november!

 

Detaljer

Start:
maj 22
Slutar:
maj 23
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, ,

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>