Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Frukostseminarium: Nycklarna till att lösa hållbarhetsproblem i IT-industrin

2019-11-14 @ 08:00 - 10:00

Frukostseminarium: Nycklarna till att lösa hållbarhetsproblem i IT-industrin

Trots att allt fler efterfrågar IT-produkter som har tillverkats på ett schyst och miljösnällt sätt är hållbarhetsproblemen i IT-industrin ofta svåra att lösa. I vårt frukostseminarium presenteras en rad nycklar till förändring.

Under seminariet presenteras de mest spännande resultaten i rapporten Impacts and Insights 2019, som mäter hållbarhetsutvecklingen bland varumärkesägare med produkter certifierade enligt den globala hållbarhetscertifieringen TCO Certified.

Vi pratar om de hållbarhetsutmaningar vi lyckats lösa — men också de som kvarstår.

Rapporten omfattar tre huvudsakliga områden: socialt ansvar i slutmonteringsfabrikerna, skadliga ämnen och konfliktmineraler.

Ställ frågor till expertpanelen med Parul Sharma, chef för Greenpeace Sverige, Helena Babelon, Head of IT Sustainability & Continuous Improvement för Electrolux Group och Stephen Fuller, TCO Developments expert inom socialt hållbar tillverkning, skadliga ämnen och konfliktmineraler.

Detaljer

Datum:
2019-11-14
Tid:
08:00 - 10:00
Evenemang Kategori:

Plats

TCO-huset, Linnegatan 14
Linnegatan 14
Stockholm, 114 47
+ Google Map
Visa Plats-webbplats

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>