Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Hur arbetar vi mer hållbart i offentlig förvaltning?

2021-02-25 @ 08:30 - 09:30

Hur arbetar vi mer hållbart i offentlig förvaltning?

Forskning visar att det i snitt är 10–40 procent av medarbetarna som sover dåligt och är stressade, med en försämrad produktivitet om 9–12 procent som följd.

Hur mycket pengar kostar det din verksamhet per år?

För en verksamhet med 100 anställda med en medellön på 34.000 kr kostar det organisationen närmare 3 miljoner per år i produktionsbortfall. Detta enbart för att medarbetarna sover dåligt och är stressade. Till det tillkommer kostnader för sjukskrivningar och personalomsättning.

Välkommen på vår kostnadsfria webinar den 25 februari kl 8.30-9.30 där vi berättar om hur du kan bli en mer hållbar arbetsgivare och uppnå följande resultat:  

  • Medarbetare och ledare får en mer hållbar vardag
  • Minskad ohälsa hos medarbetare
  • Förbättrad arbetsmiljö
  • Förbättrat varumärke
  • Bättre ledning- och styrning
  • Ökad tillit i organisation
  • Förbättrade möjligheter till självledarskap
  • Effektivare hantering av skattemedel

Det är klart att jag vill veta mer om hur vi kan uppnå dessa resultat – Anmäl dig här!  eller maila direkt till info@moodwork.se

En kort presentation av oss som håller i webinaret hittar du nedan ⬇️
Hur arbetar vi mer hållbart i offentlig förvaltning? 4
Mia Cameron
Mia är utbildad statsvetare (PoL Mag inom offentlig administration) med cirka 20 års erfarenhet av arbete inom offentlig förvaltning. Hon har mångårig erfarenhet av olika chefsuppdrag och har även arbetat i olika strategiska funktioner på stabsnivå. Mia har gedigen erfarenhet av organisationsutveckling, förändrings- och processledning.
Hon är arbetsmiljöexpert och utbildare i OSA/SAM, samt certifierad sustainkonsult. Senior konsult på Mood@Work.
Hur arbetar vi mer hållbart i offentlig förvaltning? 5
Karin Kavmark
Karin har i större delen av sitt yrkesliv arbetat inom det offentliga, som pedagog och skolledare. Med ca 10 års chefserfarenhet är hon väl förtrogen med de krav som ställs på chefer i offentlig verksamhet. Numera är hon egenföretagare och använder sina erfarenheter för att hjälpa andra till en mer hållbar hälsa i sitt företag Kavmarks Hälsa och Utbildning. Hon föreläser, håller i kurser och workshops, främst inom stresshantering. Som cert. Coach hjälper Karin individer, arbetsgrupper och ledningsgrupper att gå från ett nuläge till ett nytt önskat läge.
Hur arbetar vi mer hållbart i offentlig förvaltning? 6
Jessica Schultz
Jessica är beteendevetare och expertkonsult inom ledarskap, arbetsrätt samt den organisatoriska och sociala arbetsmiljön. Hon håller även i utbildningar & föreläser.
Jessica har mångårig erfarenhet från privata företag och offentlig förvaltning inom flertalet branscher och verksamheter. Jessica har även flera års erfarenhet av arbete på Försäkringskassan. Jessica är certifierad sustainkonsult och marknadsansvarig för Mood@Work.
En kort presentation av våra verktyg hittar du här ⬇️
Ställ om till hållbar prestation med hjälp av våra verktyg.

Detaljer

Datum:
2021-02-25
Tid:
08:30 - 09:30
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>