Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

NORDIC PROFILE FAIR HYBRID 2024

januari 17 @ 08:00 - januari 18 @ 17:00

Nordic Profile Fair Hybrid 2024

Nordic Profile Fair Hybrid januari 2024 – Nordens viktigaste mötesplats för reklam- och produktmediabranschen.

Välkommen till produktmediabranschens fjärde hybridmässa med LIVE reportage och utställare från Elmia i Jönköping!

Som besökare/återförsäljare väljer du själv om du deltar fysiskt på plats i Jönköping eller digitalt via mobil, dator eller surfplatta. Nordic Profile Fair Hybrid erbjuder ALLA chansen att delta på mässan oavsett var man befinner sig – Sverige, Norden eller Europa! Den fysiska mässan arrangeras på Elmia under två dagar 17-18 januari.

På hybridmässan Nordic Profile Fair i Jönköping ställer ca 100 leverantörer ut för att visa vårens produktnyheter och erbjudanden avsedda att stärka slutkundernas varumärke. Filmteamet från Freewater Pictures finns på plats och streamar. Alla LIVE reportage och produktvisningar pågår digitalt ytterligare 14 dagar t o m den 2 februari via mässplattformen www.nordicprofilefairhybrid.com – Vi ses i början på nya året för att träffa kollegor i branschen och nätverka!

 

Missa inte årets största hållbarhetsarrangemang på Åbymässan i Göteborg den 3-4 november!

Detaljer

Start:
januari 17 @ 08:00
Slutar:
januari 18 @ 17:00
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, ,

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>