Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Stockholm Smart City Conference & Expo 2023

2023-05-03 - 2023-05-04

Stockholm Smart City Conference & Expo 2023

MÄSSAN BLEV EN RIKTIG SUCCÉ!

Två fullspäckade dagar, massor av besökare och mängder av nya affärskontakter som togs, är en bra summering av den första Stockholm Smart City Conference & Expomässan som arrangerades i Sverige, maj 2022.

Med över 100 utställare & varumärken, + 2 700 beslutsfattare som besökte mässan och 530 konferensdeltagare, befäste mötesplatsen sin position som Nordens största mötesplats för urban innovation och smarta städer. Nu ser vi fram mot nästa Stockholm Smart City Conference & Expo som arrangeras den 3-4 maj 2023 på Kistamässan i Stockholm. 2023 utökas mötesplatsen med en ny mässa,Nordic Mobility Conference & Expo, mötesplatsen för framtidens urbana mobilitetsmodeller.

Parallellt med Stockholm Smart City Conference & Expo och Nordic Mobility Conference & Expo arrangeras Stockholm Tech Show, mötesplatsen som driver tillväxt genom hi-tech och ny teknik. De tre eventen skapar tillsammans en unik arena som driver företag och samhälle framåt.

 

Välkommen till vårens viktigaste samhällsbyggnadsdag

 

Detaljer

Start:
2023-05-03
Slutar:
2023-05-04
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, ,

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>