Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Dags att öppna! Smart laddning eller stängda stolpar?

2021-06-16 @ 15:00 - 16:00

Dags att öppna! Smart laddning eller stängda stolpar?

ChargeUp Europe´s webinar about roaming

– Den europeiska branschorganisationen ChargeUp Europe arrangerar ett webbinarium onsdagen 16 juni kring elektrifiering av fordonsflottan. Hör om Sveriges möjligheter att nå klimatmålen, roaming för smart laddning och EU:s roll på den svenska marknaden.

Christopher Burghardt, President för ChargeUp Europe, tillika Managing Director i Europa för laddnätverket ChargePoint, beskriver de bästa och värsta exemplen på elektrifiering i Europa.

Christian Danielsson, chef för EU-kommissionens Stockholmskontor, förklarar vad som är på gång i den gemensamma lagstiftningen.

Riksdagsledamöterna Jens Holm (V), ordförande i Trafikutskottet och Jessika Roswall (M), vice gruppledare för Moderaterna, debatterar elektrifieringens möjligheter, om målen styr rätt, teknik och säkerhet, och olika politiska lösningar för bättre laddinfrastruktur och EU:s roll i regleringarna.

Eventet sker via Teams, 16 juni klockan 15.00-16.00, och modereras av Sofia Arkelsten. Delar av seminariet sker på engelska.

Seminariet anordnas av ChargeUp Europe.

 

Missa inte årets största hållbarhetsarrangemang på Åbymässan i Göteborg den 3-4 november!

Detaljer

Datum:
2021-06-16
Tid:
15:00 - 16:00
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>