Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Intermat 2024

april 24 - april 27

Intermat 2024

Intermat 2024 genomförs den 24-27 april i Paris.

Mässan, som hålls vart tredje år, har ca 175 000 besökare och räknas till en av de största inom bygg, infrastruktur och betong. BFB arrangerade en gemensam resa till mässan 2018 och nu är det dags igen.

Men innan vi kan ta beslut om gemensam resa behöver vi veta hur många som är intresserade. Kostnaden per deltagare ser ut att landa på 14-15 000 kr. Då ingår flyg (Arlanda), hotell (del i dubbelrum) och transfer till och från flygplatsen. Avresa är onsdag 24/4 och hemresa lördag 27/4. Då har vi två hela dagar att för mässan. Tillägg för annan avreseort, enkelrum och ev. senare hemresa.

Hotellet heter Mercure Pearis Opéra Faubourg Montmartre

När vi fått in intresseanmälningar kan vi göra en mer exakt förfrågan. Bokningstrycket är högt och priserna ändras rätt fort varför vi behöver få in intresseanmälningar senast 27/11. Efter det kan flygpriserna komma att ändras.

När vi har intresseanmälan kommer vi att skicka informatiom om exakt pris och därefter fakturerar vi anmälningsavgifter (50%).

Missa inte årets största hållbarhetsarrangemang på Åbymässan i Göteborg den 3-4 november!

Detaljer

Start:
april 24
Slutar:
april 27
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, ,

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>