Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

HÄR BYGGER VI FÖR FRAMTIDEN!

april 23 - april 26

HÄR BYGGER VI FÖR FRAMTIDEN!

På Nordbygg diskuteras grundfundamenten för bygg– och fastighetsbranschens framtid.

Här möts arkitekter, byggherrar, fastighetsförvaltare, installatörer och projektledare från Europas alla hörn för att knyta kontakter, ta del av innovationer och göra affärer.

Under fyra fullspäckade dagar varvas diskussioner, föreläsningar, produktdemonstrationer, nätverkande och umgänge i en dynamisk mix.

Likt branschen är fokus ständigt på framtiden och hur vi redan idag gjuter grunden för att kunna möta morgondagens behov. Byggbranschen är i ständig förändring. Vartannat år slår vi upp dörrarna för Nordens viktigaste byggmöte för att lösa utmaningarna kring ökade krav och en hållbar utveckling. Hit kommer branschen för att lära sig av varandra och göra affärer.

Vi ses!

Öppettider
Tisdag 09.00-17.00 │Onsdag 09.00-17.00 │ Torsdag 09.00-18.00 │ Fredag 09.00-16.00

Missa inte årets största hållbarhetsarrangemang på Åbymässan i Göteborg den 3-4 november!

Detaljer

Start:
april 23
Slutar:
april 26
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, ,

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>