Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Miljöstrategidagarna

mars 9 @ 08:15 - mars 10 @ 14:00 CET

Auto Draft

Vägen mot en mer hållbar utveckling

Med knappt tio år kvar till år 2030 bjuder Miljö & Utveckling in till en konferens full med praktiska, goda exempel på hållbarhetsarbete och en bredd som sträcker sig långt utanför klimatfrågan. Vi vill ge dig en vitamininjektion i hållbarhetsarbetet, tips, goda idéer och – förstås – nya kontakter i hållbarhetsvärlden!

Nytt för i år är bland annat att social hållbarhet är integrerat i hela programmet istället för att ha ett separat spårval. Vi kommer också att intervjua finalisterna till Miljöstrategipriset på scen för att ytterligare lyfta goda exempel på hållbarhetsarbete.

Dagen efter huvudkonferensen har du möjlighet att bygga ut programmet med den digitala workshopen ”Cirkulär ekonomi”. Här kan du lära dig om cirkulär design och hur du kan utveckla verksamheten i enlighet med hållbarhetsmålen.

Konferensen kommer att hållas marknadens modernaste interaktiva konferensplattform, som ger en verklighetsnära konferensupplevelse. Här kan du följa livesändningen i tv-studion, delta i parallella spår, besöka partners i utställningsområdet och interagera med talare, utställare och andra deltagare. Dessutom får du som deltagaren tillgång till ännu mer kunskap genom att allt finns inspelat och att man därigenom kan ta del av allt innehåll i efterhand.

Välkommen!

Detaljer

Börjar:
mars 9 @ 08:15 CET
Slutar:
mars 10 @ 14:00 CET
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
,
Webbplats:
https://miljo-utveckling.se/event/miljostrategidagarna/