Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Ystad Summit – Sveriges nya samhällsarena växlar upp 2024!

september 4 - september 6

Ystad Summit – Sveriges nya samhällsarena växlar upp 2024!

Sveriges och Skånes nya mötesplats för samhällsdebatt växer stort.

4-6 september arrangeras Ystad Summit för tredje året och intresset är större än någonsin – programmet är redan fulltecknat.

– Vi har 70 programpunkter som lyfter frågor som är brännheta för Sverige, och allt är gratis för besökarna, säger arrangören Yasemin Arhan Modéer.

Sedan starten för tre år sedan har Ystad Summit vuxit så det knakar. Med 70 programpunkter under tre dagar och med över 300 medverkande på scen, är siktet i år inställt på att locka 4 000 besökare.
Som en följd av uppväxlingen har Ystad Summit bytt plats, flyttat till det gamla regementsområdet i Ystad och utökat med en dag, så att arrangemanget nu sträcker sig från onsdag morgon till fredag lunch.

– Ystad Summit är en enormt viktig samhällsarena i det läge Sverige befinner sig i, säger Yasemin Arhan Modéer.
– De utmaningar vi står för är både större och mer komplexa än tidigare. Nu breddar vi våra ämnen och tar in massor av nya aktörer, för vi vet att det är nu vi måste göra skillnad som samhälle – det är nu vi ska finna lösningarna. Det är just detta som Ystad Summit är en plats för.

Förutom alla seminarier bjuder Ystad Summit 2024 på frukostar, mingel, nätverkande, möten med utställare, after work-kvällar, WWF:s prisutdelning för årets klimatstad, livepoddar, musik, mat och dryck och massor med andra kringaktiviteter.

Program:
 http://ystadsummit.se
Kontakt: Yasemin Arhan Modéer, vd, Altitude Meetings
Telefon:
 070 992 80 48
Mail: yasemin@altitudemeetings.se

 

 

 

 

Detaljer

Start:
september 4
Slutar:
september 6
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
,

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>