Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Nordic Mobility Conference & Expo 2023

2023-05-03 - 2023-05-04

MÄSSA, KONFERENS OCH MÖTESPLATS FÖR FRAMTIDENS URBANA MOBILITETSMODELLER

Nordic Mobility Conference & Expo 2023 är ett nytt nordiskt evenemang med fokus på att främja utformningen och antagandet av nya hållbara urbana mobilitetsmodeller.

Nordic Mobility Conference & Expo arrangeras tillsammans med Smart City Conference & Expo, den ledande mässan och kongressen för smarta städer i Norden.

Evenemanget syftar till att ta itu med de framtida utmaningar som transformationen av mobilitetsutvecklingen står inför de kommande åren.

Denna bransch kommer att vara en av de viktigaste drivkrafterna för framtida tillväxt, med en marknadsvolym på 60 000 miljoner euro 2027.

Nordic Mobility Conference & Expo omfattar seminarier, nordisk konferens och mässa och arrangeras på Kistamässan i Stockholm den 3-4  Maj 2023. Här fokuserar vi på aktuella mobilitetsområden som mikromobilitet, aktiv mobilitet och det offentliga området, smarta transporter, kollektivtrafik, mobilitetsleverantörer, bil- och fordonsindustrin, last mile-logistik, smarta infrastrukturer, energiomställningen och digitalisering.

Den smarta och hållbara mobilitetssektorn kommer att vara en av de snabbast växande sektorerna under de kommande åren. Enligt Allied Market Research-studien genererade den globala smarta mobilitetsmarknaden cirka 30 000 miljoner euro 2019, en siffra som förväntas stiga till 60 000 miljoner euro 2027, med en tillväxttakt på mer än 20 % totalt. De segment som står för denna potential inkluderar on-demand transporttjänster, bildelning, trafikledningssystem och smarta infrastrukturer.

Missa inte årets största hållbarhetsarrangemang på Åbymässan i Göteborg den 3-4 november!

Detaljer

Start:
2023-05-03
Slutar:
2023-05-04
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, ,

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>