Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Nordic Mobility Conference & Expo 2023

2023-05-03 - 2023-05-04

Nordic Mobility Conference & Expo 2023

MÄSSA, KONFERENS OCH MÖTESPLATS FÖR FRAMTIDENS URBANA MOBILITETSMODELLER

Nordic Mobility Conference & Expo 2023 är ett nytt nordiskt evenemang med fokus på att främja utformningen och antagandet av nya hållbara urbana mobilitetsmodeller.

Nordic Mobility Conference & Expo arrangeras tillsammans med Smart City Conference & Expo, den ledande mässan och kongressen för smarta städer i Norden.

Evenemanget syftar till att ta itu med de framtida utmaningar som transformationen av mobilitetsutvecklingen står inför de kommande åren. Denna bransch kommer att vara en av de viktigaste drivkrafterna för framtida tillväxt, med en marknadsvolym på 60 000 miljoner euro 2027.

Nordic Mobility Conference & Expo omfattar seminarier, nordisk konferens och mässa och arrangeras på Kistamässan i Stockholm den 3-4  Maj 2023. Här fokuserar vi på aktuella mobilitetsområden som mikromobilitet, aktiv mobilitet och det offentliga området, smarta transporter, kollektivtrafik, mobilitetsleverantörer, bil- och fordonsindustrin, last mile-logistik, smarta infrastrukturer, energiomställningen och digitalisering.

Den smarta och hållbara mobilitetssektorn kommer att vara en av de snabbast växande sektorerna under de kommande åren. Enligt Allied Market Research-studien genererade den globala smarta mobilitetsmarknaden cirka 30 000 miljoner euro 2019, en siffra som förväntas stiga till 60 000 miljoner euro 2027, med en tillväxttakt på mer än 20 % totalt. De segment som står för denna potential inkluderar on-demand transporttjänster, bildelning, trafikledningssystem och smarta infrastrukturer.

OM NORDIC MOBILITY CONFERENCE & EXPO 2023

Nordic Mobility Conference & Expo är det största evenemanget i Norden fokuserat på smart mobilitet och digitalisering av urbana trafiklösningar. Här sätter vi smart mobilitet i fokus och understryker vikten av intelligenta och hållbara transport- och trafiklösningar, särskilt i stora städer och regioner. Nordic Mobility är en viktig kanal för att öka medvetenheten om smarta mobilitetslösningar bland beslutsfattare, experter och allmänheten. Det inkluderar livesessioner där branschexperter presenterar den senaste utvecklingen, en uppvisning av banbrytande teknik och en stor utställning.

Konferensen erbjuder intressenter och kunder den ultimata plattformen för att träffas, diskutera idéer och aktivt knyta nya kontakter och marknadsföra sina företag genom att delta i en rad aktiviteter.

Nordic Mobility kommer att bli en viktig mötesplats för köpare och säljare inom mobilitet. OEM, transportoperatörer, teknikföretag, energiföretag, snabbt växande startups och beslutsfattare samlas i maj 2023, för att visa ny teknik och lösningar för framtidens mobilitet.

Missa inte årets största hållbarhetsarrangemang på Åbymässan i Göteborg den 3-4 november!

 

Details

Start:
2023-05-03
End:
2023-05-04
Event Category:
Event Tags:
, ,

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>