Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Radar Security: Årets viktigaste event inom IT-säkerhet

mars 26 @ 08:00 - 17:30

Radar Security: Årets viktigaste event inom IT-säkerhet

Radar Security är en kostnadsfri heldagskonferens som hålls på Hotel Birger Jarl i centrala Stockholm. 

Här får du som deltagare ta del av den senaste utvecklingen och Radars insikter inom cybersäkerhet.

Säkerhet är nu mer kritiskt än någonsin, med tanke på den mängd cyberattacker som har påverkat många svenska verksamheter och användare, och med tanke på hur situationen i Finland ytterligare försämrades efter medlemskap i NATO har säkerhet och robusthet aldrig varit mer aktuellt.

Hoten ökar i snabb takt. Sverige upplever mer än 2,4 miljoner registrerade attacker per år och vi kommer att fördjupa oss i nuläge och vad som händer just nu, vad kommande lagstiftning som NIS2 kommer innebära samt vad som ligger i den nära framtiden som vi bör förbereda oss på.

FOKUSOMRÅDEN

Konferensen är uppdelad i tre olika fokusområden som diskuteras i Keynotes, föreläsningar och Breakouts:

  • Det geopolitiska cybersäkerhetsläget
  • Ny teknik och företagsmodeller
  • Digital affärsrisk och motståndskraft

Vi välkomnar dig som beslutsfattare inom privat och offentlig sektor till en kostnadsfri inspirationsdag som ger dig avstamp för IT-säkerhetsåret 2024.

Ta med styrelse och ledning och registrera dig och en kollega idag. Anmälan öppen nu.

OBS! Eventet är kostnadsfritt endast för dig som beslutsfattare inom privat eller offentlig sektor. 

Är du leverantör av Tech- eller IT-tjänster och om vi inte anser att du tillhör eventets kärnmålgrupp kan vi dessvärre behöva avboka din biljett.

Kärnmålgruppen till eventet är: VD, CIO, IT-Executive, CSO, CISO, IT-Strateger, Head of Security, Information Management Executives, eller en liknande roll från slutkundsföretag, ej leverantörs- eller konsultbolag, ej bolag som tillhandahåller tjänster mot målgruppen. Vi ser främst till rollen, men även företaget, detta för att inte riskera en intressekonflikt med våra befintliga partners.

 

Missa inte årets största hållbarhetsarrangemang på Åbymässan i Göteborg den 3-4 november!

Detaljer

Datum:
mars 26
Tid:
08:00 - 17:30
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, ,

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>