Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

UPDATE BY ELFACK

2025-05-06 - 2025-05-09

Update by Elfack

Svenska Mässan lanserar ny mötesplats för el- och energibranschen: Update by Elfack

Elektrifiering och digitalisering förändrar samhället i grunden, och teknikutvecklingen inom el- och energiområdet går snabbt.

Det blir allt svårare att hålla sig uppdaterad. För att möta den snabba utvecklingstakten lanserar Svenska Mässan i Göteborg en ny mötesplats – Update by Elfack – som fokuserar på den senaste tekniken, kunskap och kompetensutveckling.

Update by Elfack arrangeras första gången den 22-23 maj 2024 och därefter vartannat år som ett komplement till Elfack, norra Europas största fackmässa för el- och energibranschen. Strategikonferensen och tankesmedjan, Power Electrification Summit, arrangeras samtidigt.

Katalysator för innovation

Update by Elfack kommer att innehålla en utställning med plats för ett hundratal utställare, en scen för produktlanseringar, hands-on-områden, kunskapsscener, karriärområden och strategikonferens. Utställning och innehåll kommer att baseras på tio produktområden om allt från solenergi och belysning till e-mobilitet och energilagring.

– Vi är glada över att lansera Update by Elfack som en mötesplats för den snabbt växande el- och energibranschen. Med den senaste tekniken och möjligheter till kompetensutveckling kommer Update by Elfack att ge företag och besökare en plattform för att lära sig och utbyta erfarenheter, och därmed vara en katalysator för innovation och framtida tillväxt inom branschen, säger Anna Jarnö, affärsansvarig för Elfack och Update by Elfack.

Missa inte årets största hållbarhetsarrangemang på Åbymässan i Göteborg den 3-4 november!

Detaljer

Start:
2025-05-06
Slutar:
2025-05-09
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, ,

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>