Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Vätgaskonferensen 2024

december 11 - december 12

Vätgaskonferensen 2024 arrangeras på Stockholmsmässan

Den 11–12 december 2024 arrangeras Vätgaskonferensen på Stockholmsmässan – Sveriges största mötesplats för vätgasbranschen som varje år ökar kunskapen om vätgasens roll i energi– och klimatomställningen.

– Näringslivet, myndigheter och politiken behöver mer kunskap om hur vi snabbt kan avsluta fossilberoendet.

Vätgas har en nyckelroll i framtidens robusta och hållbara energisystem och jag ser Vätgaskonferensen som en viktig mötesplats där beslutsfattare kan få mer kunskap om hur vi genomför omställningen, säger Markus Wråke, vd på Energiforsk.

Konferensen, som kommer att äga rum på Stockholmsmässan, arrangeras av EnergiforskVätgas Sverige, Energigas SverigeEnergiföretagen och Rise Research Institutes of Sweden, och Centre for Hydrogen Energy Systems Sweden | Luleå tekniska universitet.

Boka in 11–12 december i kalendern redan nu och prenumerera på nyhetsbrev från Vätgasens roll i energi- och klimatomställningen för att inte missa när anmälan öppnar!

Detaljer

Start:
december 11
Slutar:
december 12
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
,

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>