Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Välkommen till vårens viktigaste samhällsbyggnadsdag

2022-06-16

Välkommen till vårens viktigaste samhällsbyggnadsdag

Vi på Spacemaker vill bjuda in dig som jobbar inom samhällsbyggnad, arkitektur, digitalisering och stadsplanering till vårt event Make Some Space – Städerna i den nya världen.

Några av de teman som vi diskuterar tillsammans med ledande aktörer i branschen är;

  • Hur skapar vi bra affärer och samtidigt hållbara projekt. Finns det en motsättning mellan de två eller kommer vi att kunna gå från goda exempel till ett enbart hållbart byggande?
  • Hur blir social hållbarhet mer än bara symbolarkitektur?
  • En digitaliserad planprocess – är den snabbare eller sämre?

Medverkar gör Esbjörn Kjell, Dark Arkitekter, David Mothander, Bolt, Adam Sjödin, Sweco Architects, Erik Telldén, Norrköping Kommun, Saga Jernberg, Atrium Ljungberg, Cecilia Holmström, ÅWL Arkitekter och Anna Edvall, Ramboll med flera.

Tordag 16 Juni 2022
Klockan 09:00-17:00
Evenemanget är kostnadsfritt och äger rum i på Space Mäster Samuelsgatan 45

Välkommen till vårens viktigaste samhällsbyggnadsdag

 

Detaljer

Datum:
2022-06-16
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>