Polestar och Zaptec ingår europeiskt samarbetsavtal
Hem ENERGI Polestar och Zaptec ingår europeiskt samarbetsavtal

Polestar och Zaptec ingår europeiskt samarbetsavtal

Publicerat av: Redaktionen

Polestar och Zaptec ingår ett europeiskt kommersiellt och tekniskt samarbetsavtal.

Det strategiska partnerskapet är ett betydande steg mot att stärka infrastrukturen för e-mobility i Europa.

Som en del av avtalet kommer Zaptecs välrenommerade hemmaladdare, Zaptec Go, att marknadsföras som den rekommenderade hemmaladdaren på polestar.com och på plats i Polestar Spaces över hela Europa.

Detta säkerställer att kunderna erbjuds en pålitlig, premiumklassad laddningslösning inom Polestars omfattande ekosystem.

– Partnerskapet med Zaptec är ett viktigt steg i att ge våra kunder i Europa smidiga och effektiva lösningar för hemmaladdning inför de första leveranserna av våra två elektriska SUVar, Polestar 3 och Polestar 4, säger Lutz Stiegler, CTO på Polestar, och fortsätter:

– Tillsammans med Zaptec kommer vi även fortsätta utvecklingen av innovativ laddningsteknik för att i framtiden kunna erbjuda funktioner som smart laddning, dubbelriktad laddning och vehicle-to-grid till våra kunder.

Från och med idag påbörjas utrullningen av laddboxen Zaptec Go till Polestars kunder på utvalda europeiska marknader. Utrullning på fler marknader kommer att meddelas snart.

Polestar och Zaptec ingår europeiskt samarbetsavtal– Vi är genuint stolta över detta samarbete. Med tanke på Zaptecs höga anseende vad gäller kvalitet och säkerhet är det passande att samarbeta med de som delar och förstår våra värderingar. Genom att ingå detta partnerskap ger vi oss in på en otroligt spännande resa i Europa, särskilt med vår vehicle-to-grid-teknik, säger Kurt Østrem, vd för Zaptec.

För installationsprocessen har ett lokalt partnerskap tecknats tillsammans med Laddboxbolaget.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>