Brf Fören i Malmö satsar på elbilsladdare - 96 laddplatser i garaget med möjlighet att växa
Hem ENERGI Brf Fören i Malmö satsar på elbilsladdare – 96 laddplatser i garaget med möjlighet att växa

Brf Fören i Malmö satsar på elbilsladdare – 96 laddplatser i garaget med möjlighet att växa

Publicerat av: Redaktionen

I bostadsrättsföreningen Fören i Malmö har man tagit det kloka beslutet att installera 96 laddpunkter till sin boendeparkering.

RSA-gruppen, med lång erfarenhet av laddteknik, har skött installationen av elbilsladdarna för ChargeNode.

Hur upplever föreningen att processen gått, från beslut till installation?

Brf Fören i Malmö satsar på elbilsladdare - 96 laddplatser i garaget med möjlighet att växa”Processen med laddpunkter har tagit ett par år för oss i föreningen, från initiativ till färdiga laddplatser. Vi har haft en laddgrupp som jobbat med detta inom föreningen och så har vi haft en tydlig deadline. Detta har underlättat för att komma framåt till färdig lösning och nu är vi väl rustade framåt!”

Representanter ur styrelsen är på plats när RSA, Stabil Sverige och Chargenode gör ett uppföljningsbesök.
”Vi gillar att tekniken finns centralt och att vi kan få ut många laddpunkter i garaget, i första skedet finns nu 96 laddpunkter tillgängliga för de boende.”

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>