Vultus lanserar ny IT-plattform tillsammans med Softwerk
Hem HÅLLBAR DIGITALISERING Vultus lanserar ny IT-plattform tillsammans med Softwerk

Vultus lanserar ny IT-plattform tillsammans med Softwerk

Publicerat av: Redaktionen

Vultus AB (publ) lanserar en ny IT-plattform tillsammans med Softwerk AB.

 IT-plattformen gör det möjlighet för partners och organisationer inom jordbrukssektorn att få en skräddarsydd plattform med Vultus tjänsteutbud till sina medlemmar och kunder.

Vultus lanserar ny IT-plattform tillsammans med Softwerk

Vultus kommer både kunna integrera med organisationers IT-system eller skapa en strukturerad lösning för dem utan tidigare system.

”Vi lanserar nu en ny IT-plattform för effektivare integrationer och en betydligt mer flexibilitet för partners och organisationer att ta del av vårt tjänsteutbud. För Vultus är detta en strategiskt viktig lansering som kommer bredda marknaden och skapa en betydligt snabbare onboarding och försäljningsprocess.”, säger Per Karlsson, VD Vultus.

Plattformen kommer erbjuda en effektivare integration av Vultus tjänsteutbud för partners och organisationer. Genom plattformen blir det möjligt att integrera i befintliga IT-infrastrukturer hos partners samtidigt som den erbjuder en strukturerad lösning för de som saknar ett samlat system för sina medlemmar och kunder.

”Tillsammans med Vultus har vi skapat en lösning som ger organisationer inom jordbruksektorn en möjlighet att få en skräddarsydd plattform med Vultus tjänsteutbud till sina medlemmar och kunder. Den nya plattformen kommer spara både tid och utvecklingskostnader för organisationerna. Vi har även ökat hastigheten för analysbearbetning genom omstrukturering av den grundläggande infrastrukturen och en uppdatering av precisionen av maskinlärningsmodellerna, vilket kommer öka användarupplevelsen, datans tillförlitlighet och systemets tillgänglighet.”, säger Björn Lundsten, VD Softwerk.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>