Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Framtida mobilitetslösningar i samhället

2023-05-30

Framtida mobilitetslösningar i samhället

Det här är konferensen för dig driver och ansvarar för utvecklingen mot en fossilfri effektiv mobilitet i det moderna samhället.

Med initierade trendspaningar, debatter och fördjupande diskussioner analyseras och utvärderas den pågående och framtida omställning till ett hållbart mobilitetssystem.

På agendan finns ämnen som exempelvis: Elektrifiering och laddinfrastruktur, parkeringsekonomi, fastighetens nya roll som katalysator, transporteffektivitet, effektiv implementering, framgångsrika pilotprojekt och samhällsplanering för hållbar mobilitet.

Välkommen till en unik och ny mötesplats för beslutsfattare och experter i näringsliv och offentlig sektor diskuterar framtidens mobilitet i det moderna samhället.

Missa inte årets största hållbarhetsarrangemang på Åbymässan i Göteborg den 3-4 november!

Detaljer

Datum:
2023-05-30
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, ,

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>