Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

ISDRS konferens 2021

2021-07-13 - 2021-07-15

ISDRS konferens 2021

International Sustainable Development Research Society (ISDRS) tillkännager att den årliga konferensen kommer att hållas den 13 – 15 juli 2021 med Mittuniversitetet, NMT fakulteten och EHB som värd. Den 12 juli blir det workshops för doktorander. 

Konferensens tema:

Accelerating the progress towards the 2030 Sustainable Development Goals in times of crisis

Denna onlinekonferens handlar om hållbarhet i förhållande till alla globala mål för hållbar utveckling (Sustainable Development Goals) i kristider. Det syftar till att undersöka de senaste trenderna och konsekvenserna för de miljömässiga, sociala och ekonomiska dimensionerna av hållbar utveckling. Den årliga konferensen ges den här gången online p g a coronapandemin. Institutionen för EHB och professorerna Volker Mauerhofer och Catrin Johansson är våra lokala värdar för konferensen och ansvarar för det akademiska innehållet tillsammans med många andra i den vetenskapliga kommittén.

Den årliga konferensen ges denna gång digitalt och vi planerar att sända konferensen från en studio vid Campus Östersund under 12-15 juli 2021.

Call for Abstract

Vi öppnar nu Call för Abstract och alla forskare kan skicka in sina ansökningar, även doktorander och forskare från Mittuniversitetet. Abstracts skickas in via plattformen OxfordAbstracts på denna länk: https://app.oxfordabstracts.com/login?redirect=/stages/2332/submitter

Konferensen rymmer 10 spår och totalt drygt 30 sessioner. 88 forskare, varav 12 från Mittuniversitetet medverkar som värdar för de olika spåren, bland annat Bengt-Gunnar Jonsson, Anders Jonsson, Anna-Sara Fagerholm, Kristen Snyder, Catrin Johansson, Sara Nyhlén, Volker Mauerhofer, Itai Danielski, Juha Fiskari och många fler.

Det blir också 12 inbjudna keynote speakers och plenary sessions med många deltagare. En av talarna är Hans Brunynckx, Executive Director, European Environmental Agency – EEA.

Läs mer om konferensen: https://2021.isdrsconferences.org/

Early bird och registrering kommer att öppna i januari 2021.

Varmt välkommen!

Vid frågor vänligen kontakta Catrin JohanssonVolker Mauerhofer eller Inger Axbrink

Det går också bra att skicka e-post till: isdrs2021@isdrsconferences.org

Detaljer

Start:
2021-07-13
Slutar:
2021-07-15
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
,
Webbplats:
https://2021.isdrsconferences.org/

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>