Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Konferens om arbete mot rasism

2019-12-05 @ 08:30 - 16:30

Konferens om arbete mot rasism

torsdag 5 december 2019,

kl. 8:30 till kl. 16:30

– Stockholm

Forum för levande historia har i uppdrag från regeringen att samordna den nationella planen mot rasism, liknande former av fientlighet och hatbrott samt att fortbilda yrkesverksamma i offentlig sektor i frågor om rasism.

Konferensen ger grundläggande kunskap om rasism och exempel på det arbete som utförs i offentlig sektor för att förebygga och motverka rasism.

Konferensen är för dig som arbetar som handläggare, strateg, chef eller är förtroendevald vid statlig myndighet eller kommun. Konferensen leds av  journalisten Anna-Lena Lodenius. Medverkar gör bland andra ansvarig minister Åsa Lindhagen som berättar om regeringens ambitioner på området.

> Läs mer och anmäl dig här. Sista anmälningsdag 7 november. Konferensen är kostnadsfri.

Varmt välkommen!

Plats

Clarion Hotel
Ringvägen 98
Stockholm,
+ Google Map
Visa Plats-webbplats

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>