Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Kvällsevent med Modity

2021-11-25 @ 17:30 - 20:00

Kvällsevent med Modity

Välkomna till kvällsevent i Lund!

Vi vill prata med dig om framtidens elektrifiering, hållbarhet och digitalisering. Hur fort kommer förändringen egentligen att ske? Hur hänger allt ihop?

Våra medarbetare kommer berätta mer om vad de tror och dela sina inspirerade resor från Energibranschen. Och vi hoppas att få höra mer om hur du tänker, vad du drömmer om och vill göra. Kanske kan våra vägar mötas? Här finns massor av stora och spännande möjligheter.

Under kvällen bjuder vi på mat och dryck och vi ser fram emot att träffas

Datum: 25 November

Tid: 17.30-20.00

Plats: Moditys kontor på Kyrkogatan 9B i Lund

Pris: GRATIS!

Språk: Svenska

Sista anmälningsdatum: 19 November

Riktlinjer för anmälan: Du måste vara medlem hos DataTjej och identifiera dig själv som kvinna eller icke-binär. Det är både gratis och enkelt att bli medlem: http://datatjej.se/blidatatjej

Missa inte årets största hållbarhetsarrangemang på Åbymässan i Göteborg den 3-4 november!

DataTjej har en strikt policy när det kommer till att registrera sig för ett evenemang. Om du anmäler dig och inte dyker upp eller avbokar senare än 24 timmar före evenemanget kan det påverka din möjlighet att delta i DataTjej Konferensen och andra händelser som vi håller i framtiden.

Detaljer

Datum:
2021-11-25
Tid:
17:30 - 20:00
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>