Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Returer och ehandel − hur blir vi bättre?

2021-04-29 @ 13:00 - 14:00

Auto Draft

Hur kan returprocesserna- och hanteringen inom e-handeln förbättras och effektiviseras?

På förfrågan kör vi på Litium ett nytt avsnitt i vår webinarserie med temat hållbarhet.

Vi har fått många frågor inom temat returer då det är ett ämne som verkligen engagerar. Inte minst efter den senaste veckans reportage om paket som skickas kors och tvärs över världen som en del av en bristfällig returprocess.

Webinaret kommer att leds av Litiums CMO, Malin Bodolla, och vi har bjudit in Marie Holmqvist, CXO på Royal Design, som gäst. Marie har en mångårig erfarenhet av e-handeln genom olika ledande positioner på företag inom branschen. Hon kommer frikostigt och transparent att dela med sig av sina erfarenheter kring just returer. Hur ser Royal Designs resa ut, var är de idag och hur ser de på framtiden?  ​

Passar inte tiden? Anmäl dig ändå och ta del av inspelningen i efterhand.

Vi kommer under webinariet gå igenom följande;

  • Paketering, leveranser och returer – vilket tankesätt bör appliceras och vilka insikter behövs?
  • Vikten av tvärfunktionellt samarbete inom organisationen, vilka personella resurser bör vara involverade för att lyckas?
  • Lönsamhet och hållbarhet – går det att skapa lönsam hållbarhet inom e-handel?

Varmt välkommen för att få tips och inspiration kring hur ni bör eller kan tänka kring returer och paketering. Under webinaret finns det även chans att ställa frågor, så välkommen med dina funderingar.

Talare

Marie Holmqvist, CXO på Royal Design

Malin Bodolla, CMO på Litium

 

Returer och ehandel − hur blir vi bättre? 2

Detaljer

Datum:
2021-04-29
Tid:
13:00 - 14:00
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
,

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>