Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Webbinarium: Vi visar nya funktioner i vår Product Finder

2020-04-29

Webbinarium: Vi visar nya funktioner i vår Product Finder

IT-produkter förknippas med många sociala och miljömässiga risker som påverkar människors liv och vår planet. I slutet av april släpper vi en ny version av vår Product Finder som gör det möjligt att på fler och bättre sätt mäta hållbarhetseffekterna av IT-produkter certifierade enligt TCO Certified.

Den nya versionen av Product Finder visar detaljerad information om IT-produkter certifierade enligt TCO Certified. Du har möjlighet att filtrera den information som just din organisation har behov av. Du kan bland annat:

Undersöka

  • Detaljerad information om certifierade produkter, exempelvis andel återvunnen plast, vikt, energikonsumtion och battericykler.

Beräkna

  • Beräkningsverktyg för CO2-utsläpp och energikostnad baserat på produktval och antal produkter.

Exportera

  • Exportera dina sökningar till Excel.

Informationen i nya Product Finder kan exempelvis användas i organisationers interna och externa kommunikation, hållbarhetsrapporter, eller för att köpa in mer hållbara IT-produkter. Under webbinariet visar vi alla funktioner i Product Finder och du har möjlighet att ställa frågor.

Webbinarium: Vi visar nya funktioner i vår Product Finder

Details

Date:
2020-04-29
Event Category:
Event Tags:

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>