Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Välkommen till SAP NOW Stockholm

2020-03-12 @ 08:00 - 17:00

Välkommen till SAP NOW Stockholm

Upplevelseekonomin är på stark frammarsch, nya saker händer hela tiden och ingen vill riskera att hamna på efterkälken. På SAP ser vi det som en självklarhet att våra kunder alltid ska ligga längst fram i utvecklingen.

Därför är du välkommen att besöka SAP NOW Stockholm och se vilka möjligheter du har att bygga det intelligenta företaget. Ett företag som inte bara överlever utan blomstrar i upplevelseekonomin. Vi utlovar en inspirerande dag för alla sinnen med konkreta lösningar att ta med hem:

  • KÄNN styrkan i det intelligenta företaget: Med intelligenta affärssystem kan ditt företag göra en smidig transformationsresa.
  • LYSSNA till våra kunders egna berättelser: Våra mest framgångsrika kunder berättar om hur de har tänkt och agerat när de stöpt om sina verksamheter. Hämta inspiration, idéer och tankeväckare till ditt eget företag.
  • SE ditt företag genom kundernas ögon: Öppna ögonen och se vad dina kunder egentligen ser. Ta sedan del av hur verksamhetens data tillsammans med upplevelsedata kan ge dig en ny och djupare insikt.
  • Få en FÖRSMAK av framtidens teknik: Ta del av framtidens teknik från första parkett, upptäck vart den kan ta ditt företag och vad du ska göra för att komma dit.

Inspireras av våra kunders transformationsresor, de främsta inom upplevelseekonomin, experter och partner. Lyssna till företag som Arvid NordquistDuniElectrolux, ElektronElgigantenEricssonEssityH&M, Houdini, Nordea, SKF, Tetra Pak och många fler. Läs mer om våra talare här.

Vi ser fram emot att träffa dig på SAP NOW Stockholm den 12 mars 2020. Varmt välkommen!

Välkommen till SAP NOW Stockholm 2

Detaljer

Datum:
2020-03-12
Tid:
08:00 - 17:00
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:

Plats

Nacka Strandmässan
Stockholm, Sverige + Google Map

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>