Greenely Wallet: Tjäna pengar med din elbilsladdning
Hem ENERGI Greenely Wallet: Tjäna pengar med din elbilsladdning

Greenely Wallet: Tjäna pengar med din elbilsladdning

Publicerat av: Redaktionen

Greenely fortsätter revolutionera energibranschen med lanseringen av Greenely Wallet – kärnan i framtidens hållbara och effektiva elnät.

Tjäna pengar direkt från din elbilsladdning och stärk elnätet samtidigt!

Greenely Wallet: Tjäna pengar med din elbilsladdning

I en banbrytande utveckling inom energibranschen fortsätter Greenely att bana väg för framtidens energi genom att introducera Greenely Wallet, en nyckelkomponent i deras vision om ett mer hållbart och effektivt elnät i Sverige. Greenely Wallet är designat för att omvandla kundens engagemang i elnätets stabilitet till faktiska ekonomiska fördelar. Intjänade pengar kommer automatiskt att dras av från kundernas fakturor, vilket erbjuder en unik möjlighet att minska sina elkostnader samtidigt som man bidrar till ett viktigt samhällsbehov.

”Framtiden kräver innovativa lösningar som inte bara adresserar miljömässiga utmaningar utan också ger ekonomiska incitament för konsumenterna. Med Greenelys Virtuella Kraftverk och visualiseringen genom Greenely Wallet tar vi ett stort steg mot att realisera visionen om ett smart, balanserat och hållbart elnät för Sverige”, säger Tanmoy Bari, VD och medgrundare av Greenely.

Lanseringen av Greenely Wallet går i samma fotspår som företagets virtuella kraftverk tillsammans med deras batterilager – en nordisk lösning som har mottagit tusentals intresseanmälningar. Genom att ta initiativ till att balansera Sveriges elnät, placerar sig Greenely Wallet som en innovativ lösning som ger kunderna starka incitament att spela en aktiv roll i framtidens energilösningar, samtidigt som de tjänar pengar.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>