Hållbar rengöring för en grönare värld!
Hem MILJÖ Hållbar rengöring för en grönare värld!

Hållbar rengöring för en grönare värld!

Publicerat av: Redaktionen

På vårt lokalkontor i Ronneby framställs Svanenmärkt Z-vatten, en hållbar lösning för miljövänlig rengöring.

Hållbar rengöring för en grönare värld!Z-vatten är ett alkaliskt vatten som till 99% består av just vatten.

Vattnet filtreras genom flera specialfilter för att ta bort kalk, metall och andra föroreningar. När filtreringen är klar tillsätts en liten mängt Kaliumkarbonat och en elektrolys startas.

Slutresultatet blir ett joniserat alkaliskvatten med unika rengörande egenskaper. Z-vatten löser upp proteiner, fetter och annan smuts lika effektivt eller bättre än traditionella rengöringsmedel.

Eftersom Z-vatten kan framställas på plats så minskar mängden transporter och därmed också vårt utsläpp av växthusgaser. Att flaskor och dunkar i systemet återbrukas om och om igen bidrar ytterligare till att minska vår klimatpåverkan.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>