IBC SOLAR AB byter namn till Light Leap 20 mars – utökar sortimentet med nya, högkvalitativa produkter
Hem ENERGI IBC SOLAR AB byter namn till Light Leap 20 mars – utökar sortimentet med nya, högkvalitativa produkter

IBC SOLAR AB byter namn till Light Leap 20 mars – utökar sortimentet med nya, högkvalitativa produkter

Publicerat av: Redaktionen

Den 20 mars byter IBC SOLAR AB, dotterbolag till Solkompaniet, namn till Light Leap.

Namnbytet är del av en ny och expansiv strategi efter att ett långvarigt samarbete med tyska IBC Solar AG nyligen avslutats.

”Vi är stolta över vår historia som IBC SOLAR AB, men nu är det dags för oss att ta nästa kliv i vår utveckling. Det nya namnet speglar därför vår ambition att förenkla och accelerera utbyggnaden av solkraft i Sverige. Som komplett solelgrossist kvalitetssäkrar och effektiviserar vi distributionen av komponenter till solkraftsanläggningar över hela riket,” säger Thomas Sparrmo, vd och koncernchef Solkompaniet.

IBC SOLAR AB byter namn till Light Leap 20 mars – utökar sortimentet med nya, högkvalitativa produkterSom Light Leap kommer bolaget fortsatt att erbjuda kvalitetssäkrade och noggrant besiktigade solelsystem till både privat- och företagskunder. Dessutom kommer sortimentet att utökas med nya och högkvalitativa produkter som är högt efterfrågade och speglar de senaste trenderna och teknikerna inom solenergi.

”Vi ser fram emot att presentera vårt nya varumärke och vårt utökade produktsortiment till marknaden. Vi är övertygade om att detta kommer att stärka vår position som en av de ledande aktörerna inom solenergi i Sverige och i Norden”, säger Thomas Sparrmo.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>