Hem NYHETER Ny inriktning för FastighetsMässan

Ny inriktning för FastighetsMässan

Publicerat av: Redaktionen

Ny inriktning för FastighetsMässan 3

FastighetsMässan arrangeras i Stockholm den 10–11 mars 2021, denna gång i något förändrad form. Mötesplatsen satsar nu helhjärtat på förvaltning och utveckling av befintliga fastigheter, i kombination med fastighetssäkerhet och utemiljö, som varit två uppskattade inslag på tidigare mässor.

Allt eftersom FastighetsMässan vuxit, har mötesplatsen kommit att inkludera stora delar av byggprocessen. Genom att nu smalna av och fokusera enkom på förvaltningsskedet, blir mässans syfte tydligt för såväl besökare som utställare.

FastighetsMässan har funnits i 10 år och varit en uppskattad mötesplats. Tillsammans med branschen har vi nu renodlat konceptet till att handla om förvaltningsskedet, då det är där fastighetsägare kan göra stora besparingar både i fråga om energi och kostnader. Det finns helt enkelt ett behov av en mötesplats där man som fastighetsägare snabbt kan skaffa sig en överblick över de tjänster och produkter inom förvaltningsområdet som ökar värdet i fastighetsbeståndet.”, säger Karin Lonntorp, klusterchef för FastighetsMässan.

I samband med att mötesplatsen förändrat sitt innehåll, har man också gjort om kostymen med en ny grafisk profil som befäster FastighetsMässans positionering som en seriös och trovärdig samarbetspartner i fastighetsbranschen.

”Vi känner oss stolta över vår nya grafiska identitet som tagits emot väl av utställare och trogna besökare. Det i kombination med det förtydligade konceptet, öppnar nya dörrar. Vi formaliserar inom kort strategiska samarbeten med nyckelaktörer inom förvaltningsbranschen. Det känns avgörande för mässans utveckling”., säger Karin Lonntorp.

När FastighetsMässan välkomnar besökarna den 10:e mars på Kistamässan så är det med nya rutiner för hälsa och säkerhet.

”Säkerhet har alltid varit en av våra främsta prioriteringar, nu mer än någonsin. Vi har utvecklat nya hälso- och säkerhetsrutiner för att möta de utmaningar som Covid-19 innebär. Allt för att FastighetsMässan ska vara en säker mötesplats för att träffas och göra affärer.”, säger Karin Lonntorp.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>