Salesforce har nått nollutsläpp med 100% förnybar energi
Hem ENERGI Salesforce har nått nollutsläpp med 100% förnybar energi

Salesforce har nått nollutsläpp med 100% förnybar energi

Publicerat av: Redaktionen

Lösningen nu tillgänglig för alla

Salesforce har nått nollutsläpp med 100% förnybar energi med en molnlösning som nu är tillgänglig för alla.

Salesforce arbete med utsläppsminskning har involverat hela värdekedjan, inklusive GHG-protokollets Scope 3. Nu står det klart att Salesforce blivit klimatneutrala med 100 % förnybar energi. Vägen dit har byggt på den egna lösningen Sustainability Cloud som nu introduceras i version 2.0, vilken hjälper Salesforce kunder att enklare spåra och minska utsläppen.

Salesforce har nått nollutsläpp med 100% förnybar energi

Dreamforce 2021, Salesforce.com’s user and developer conference, is held at the Moscone Convention Center in San Francisco from September 21-22, 2021. (© Photo by Jakub Mosur Photography)

Lösningen innefattar bland annat den helt nya  Slack-First Sustainability som gör samarbetet mellan kundernas externa ekosystem – i relation till den kritiska Scope 3 rapporteringen – enklare.

– Klimatförändringen är en av de största kriser vi som planet har att handskas med. Var och en av oss har ett ansvar att hjälpa till, säger Marc Benioff, CEO och styrelseordförande på Salesforce. Jag är stolt att Salesforce tillhör den begränsade skaran av bolag som uppnått nollutsläpp med 100% förnybar energi. Men vi är inte nöjda förrän vi har tagit till oss fler lösningar och fått fler företag med oss ombord.

– Klimatförändringen påverkar allt och alla och den påverkar de fattigaste och mest sårbara mest, vilket förstärker den globala ojämlikheten, säger Suzanne DiBianca, Chief Impact Officer på Salesforce. Sustainability Cloud ger oss möjlighet till en snabb och effektiv väg mot klimatneutralitet och vi vill nu ge dessa verktyg och data till våra kunder så att de också kan minska sina klimatutsläpp och kunna ta ett större ansvar för miljön.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>