Structor Mark Uppsala utökar inom VA-teknik
Hem TEKNIK Structor Mark Uppsala utökar inom VA-teknik

Structor Mark Uppsala utökar inom VA-teknik

Publicerat av: Redaktionen

Louise Bertilsson-Bah ansluter till Structor Mark Uppsala och stärker bolagets kompetens inom VA-teknik.

Louise kommer närmast från Tyréns, där hon jobbat som VA-projektör och uppdragsansvarig.

Louise är civilingenjör med specialisering inom teknisk vattenresurslära från Lunds Tekniska Högskola.

Hon har tidigare arbetat som VA-projektör och uppdragsansvarig i både tidiga och senare skeden.

”Det känns jättekul att ansluta till Structor och jag känner mig varmt välkomnad. Jag ser fram emot att komma in i ett erfaret och skickligt gäng där tekniken får stå i centrum”, säger Louise Bertilsson-Bah.

Structor Mark Uppsala utökar inom VA-teknik

Louise Bertilsson-Bah ansluter till Structor Mark Uppsala och stärker upp inom VA-teknik.

”Att Louise kommer till oss innebär att vi förstärker våra resurser och kompetens inom VA-området. Louise tillför nya infallsvinklar till gruppen, vilket gör att vi kan hjälpa fler kunder med utredningar, planering och projektering inom VA-området”, säger Anders Metzén, vd för Structor Mark Uppsala AB.

Structor Mark Uppsala AB är ett specialistbolag inom Structorgruppen med inriktning mot mark, gata, VA, ledningssamordning, dagvatten och trafikplanering.

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>