Hållbara innovationsbolaget Svenska Aerogel gör sin digitala transformationsresa tillsammans med Nordlo
Hem MILJÖ Svenska Aerogel gör sin digitala transformationsresa tillsammans med Nordlo

Svenska Aerogel gör sin digitala transformationsresa tillsammans med Nordlo

Publicerat av: Redaktionen

Nordlo tar ett helhetsgrepp om Svenska Aerogels IT-miljö.

Med snabbfotad närvaro levererar Nordlo drift, support, klienthantering och konsulter som stöttar Svenska Aerogels tillväxtresa. 

– Hos Nordlo finns det kunniga medarbetare och bra lösningar som passar oss och kan skalas upp i takt med att vi växer.

Dessutom märks det att man sätter stort värde på kundrelationen, säger Tor Einar Norbakk, vd för Svenska Aerogel.

Svenska Aerogel producerar Quartzene, ett hållbart aerogelmaterial som används inom industri till bland annat isolering, viktbesparing och brandskydd. Hållbarhet genomsyrar hela företaget, från miljövänlig produktion till hållbara verksamhetsprocesser.

– Nordlo har lång erfarenhet av att leverera driftssäkra lösningar till industribolag som vill ligga i framkant. Svenska Aerogels hållbara affärsidé bidrar till de globala hållbarhetsmålen och ligger i linje med Nordlos egna hållbarhetsarbete, säger Michael Angelryd, försäljningschef på Nordlo Södra Norrland.

Samarbetet som inleds under september 2023, innebär flytt av Svenska Aerogels IT-miljö till Nordlos svenska datacenter. Som bolagets förlängda IT-avdelning tar Nordlo ett helhetsansvar för drift, säkerhetslösningar, klienthantering och support. Utöver detta levereras även hårdvara och stöttning av konsulter både på distans och på plats hos kund.

Hållbara innovationsbolaget Svenska Aerogel gör sin digitala transformationsresa tillsammans med Nordlo– Det är viktigt för oss med en nära partner, som är tillgänglig och förstår vår organisation. Nordlos erfarna medarbetare, flexibla erbjudande och engagerade rådgivning gör dem till en IT-partner vi kan utvecklas tillsammans med. Vi har höga förväntningar på det här samarbetet, säger Tor Einar Norbakk.

– Svenska Aerogel är ett spännande bolag under tillväxt och vi ser fram emot att stötta dem på deras digitala transformationsresa. Med nära samarbete, rådgivning och tajt dialog kommer vi etablera ett långsiktigt och framgångsrikt partnerskap, säger Michael Angelryd.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>