Hem NYHETER tado° lägger till nya produkter i portföljen med intelligenta termostater

tado° lägger till nya produkter i portföljen med intelligenta termostater

Publicerat av: Redaktionen

tado° lägger till nya produkter i portföljen med intelligenta termostater 3

tado° har nu lanserat sitt nya trådlösa Smart Thermostat Starter Kit.

Detta kit gör det lättare för användaren att välja sin produkt, underlättar installationen och är kompatibelt med alla värmesystem. Dessutom lanserar tado° deras nya trådlösa temperatursensorer, som möjliggör en mer exakt avläsning, kontroll och komfort i hemmet. Eftersom sensorerna är trådlösa så kan de placeras var som helst i rummet, så att man så enkelt som möjligt kan justera rumstemperaturen på själva sensorn.

V3+ Starter Kit-utbudet utökas

Den utökade Smart Thermostat V3 + Starter Kit är kompatibelt med 95% av alla värmesystem och erbjuder därmed en oöverträffad integration och kontroll av alla möjliga olika slags värmepannor, oavsett tillverkare. Om det inte finns någon trådbunden rumstermostat ansluten till centralvärmepannan är nya Wireless Smart Thermostat Starter Kit det perfekta valet. De två enkla Start Kit-alternativen, som består av antingen en kabelansluten eller en trådlös variant, gör det både enklare och billigare för kunden att välja rätt installation.

Nya trådlösa temperatursensorer

De nya trådlösa temperatursensorerna är utrustade med temperatur- och luftfuktighetsmätare och stödjer den praktiska, centrala kontrollen av flera Smart Radiator Thermostats i ett eller flera rum. Genom att separera temperaturmätaren från värmekällan blir det möjligt att uppnå en mer exakt och bekväm anpassning av klimatet i det enskilda rummet. Det gör det också möjligt att manuellt justera själva enheten. Slutligen är det möjligt att placera de trådlösa temperatursensorerna varhelst det är mest meningsfullt att göra mätningarna, till exempel i ett barnrum eller i en fuktig källare. De trådlösa temperatursensorerna kompletterar tado° Air comfort Skill, som gör det möjligt för användaren att övervaka inomhusklimatet och ger en detaljerad insikt och användbara råd som kan säkerställa ett hälsosammare inomhusklimat.

I linje med den prisbelönta tado° designen har de trådlösa temperatursensorerna också samma eleganta exteriör som garanterar en enhetlighet i hela tado° produktportföljen. Sensorerna kan placeras var som helst i rummet och passar naturligt in i omgivningen.

Pris och tillgänglighet

Starter Kit – Wired Smart Thermostat V3+: SEK 2199,-

Starter Kit – Wireless Smart Thermostat V3+: SEK 2.499,-

Wireless Temperature Sensor: SEK 899,-

De nya Smart Thermostat Starter Kits och Wireless Temperature Sensors är nu tillgängliga på tado.com.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>